Ervaringen / review met Alloygator

Wat zeggen klanten over onze Alloygator velgrandbescherming?

 

Sam A. - Hoorn

Zoals u al weet, heb ik op de AutoRAI een set Alloygator gekocht nadat ik een montage demo heb gezien van een medewerker daar. Ik moet toegeven dat ik toch mijn twijfels had over het gemak van de montage. De volgende dag ging ik aan de slag nadat ik de video instructie op de site had bekeken en de instructies goed gelezen. Auto op de garage krik, lucht eruit, de AlloyGator plaatsen en hameren met een rubberhamer. Ik kwam er achter dat als je tegen de buitenrand van de AlloyGator slaat, hij met groot gemak er tussen de rand van de velg en de band komt  te zitten. Nog een paar keer rondom slaan en hij zit goed. De laatste twee keren nadat de band tot 1 bar is opgepompt. De kleine koppelstuk erop lijmen en de klus is klaar. Met de drie overige velgen ging het veel sneller.  Ik ben heel blij met het resultaat en de foto's spreken voor zich. Ik krijg vele complimenten en vragen hierover van mensen​ omdat het zo opvallend is in rood. (zie Honda foto's)

 

Sebastiaan Bleekemolen - Professioneel coureur

Ik ben erg te spreken over de AlloyGators. Ik ben een ervaren chauffeur/coureur. Op het circuit hebben we geen stoepranden, maar waar ik woon heb je veel smalle straatjes met tegenliggers en parkeergarages met hoge stoepranden. Ik vind het een erg prettig gevoel om te rijden zonder me zorgen te maken over mijn dure velgen. En mocht je toch onverhoopt ergens tegenaan rijden, dan wordt dit opgevangen door de AlloyGators en dat voor slechts een paar tientjes.

 

Mr B Norrie - Rijschoolhouder 

Even een kleine ervaring met de AlloyGator. Ik ben rijschoolhouder en ik heb de AlloyGator op mijn nieuwe Kia Rio laten monteren. Ik kan zeggen dat ze zichzelf al vele malen terugbetaald hebben, doordat mijn studenten al regelmatig een stoeprand geraakt hebben. Ik raad iedereen aan om ze te monteren als je je velgen wil beschermen.


Steven -  
Chris is bij mij langs gekomen om de AlloyGators op mijn nieuwe Fabia VRS te monteren. WOW!... Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar de service was ook perfect, snel en erg professioneel. In 45 minuten was de klus geklaard. Bedankt.


Dhr P Ferguson – Rij instructeur
Fantastisch product. Als rijschoolhouder is stoepbrandschade eigenlijk gegarandeerd, het is een onderdeel van mijn werk.. Ik heb ze besteld en zelf gemonteerd, het ging perfect. Dank voor de snelle levering.


Naam niet bekend gemaakt
Ik heb de AlloyGators een paar maanden geleden op mijn Alfa Romeo gezet. Ze beschermen de wielen erg goed. Vorige week heb ik hard een stoeprand geraakt, en ik durfde bijna niet te kijken. De Alloygator lag helemaal aan flarden, maar de velg was onbeschadigd. gelukkig had ik de reserve AlloyGator nog liggen.
Ze werken echt!!

 

 

Extra

Powered By OpenCart
Alloygator Velgrandbescherming tegen stoeprandschade © 2019 - Design by FocusThemes